Barecyklings webshop bliver lagt sammen med Baresundheds webshop

Igennem det sidste halvandet år har vi fået Barecyklings webshop op at køre, og det er gået hen og blevet en rigtig fornuftig webshop med mange produkter til e-cykling. Ved siden af har vi også kørt en anden webshop, som hedder BareSundhed, som gør sig i en masse produkter til at holde dig sund - både træning og kost. 

Efter vi har lavet et showroom i Ryslinge i efteråret, hvor vi har fået en masse ecyklings-stationer op at stå og folk har vist stor interesse i at komme og bruge dem (både private og cykelklubber), har vi besluttet at lave Barecykling til en forening og dermed ligge de to webshops sammen på Baresundhed.dk. Barecykling.dk er vi så ved at lave til en forening, så du kan melde dig ind og bruge som et form for træningscenter. Køber du et medlemskab, vil du kunne komme indenfor åbningstiderne og e-cykle lige præcis på den platform, som du ønsker. Fx BKOOL, Rouvy eller Zwift.

Vi kommer dog til at have stort fokus på at lave et fælleskab, hvor du vil have mulighed for at møde en masse ligesindede, som også går op i e-cykling og finde nogle træningsmakkere, så du ikke bare skal sidde alene derhjemme. Det er trods alt sjovere at cykle sammen (året rundt). Både inde og ude. 

I skrivende stund er vi ved at lave den nye foreningshjemmeside til Barecykling.dk, og vi forventer at den kommer live i starten af 2021. Følg med på bloggen her på siden og følg os på de sociale medier. Så skal vi nok holde dig opdateret. 

Godt nytår og så glæder vi os til at se jer kommer herned os svede sammen med os (når vi må for coronaen). 

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering