Nu med nyt showroom - eCyklingCenterFyn

Vi har nu eksisteret i godt et 1,5 år og indtil for ganske nylig har vi "kun" kunne tilbyde en webshop-løsning til alle vores kunder. Nu er det os en glæde at komme med en god nyhed - nemlig at vi har åbnet op for vores showroom - eCyklingCenterFyn - hvor alle jer der har lyst kan komme ned og cykle sammen med os, eller hvis eCykling er helt nyt og i endnu ikke tør investere i en masse udstyr, så har i mulighed for at komme og prøve alle former for setups, så i kan finde ud af, hvilken løsning der passer lige præcis til jeres enkelte behov. 

Vi har været så heldige at kunne leje os ind i Supertris lokaler i Ryslinge på midtfyn. Vi er tæt på motorvejen, så det er let for alle at komme til os fra hele Fyn og måske længere væk. Her henover efteråret været i fuld gang med at etablere rummet og det har været det hele værd.

Alt fra at få sat vægge op, få dem malet, til belysning i loftet, lægge sort gulvtæppe, lave bannere som skaber en fed stemning. Vi har desuden lavet podier, som cykelstationerne står på med neon-belysning nedenunder, så vi får skabt den rigtige ecyklingsstemning. Alt i alt et rum med masser af kærlighed, så I kan få en fed oplevelse når i kommer forbi. 

Vi er hernede hver torsdag fra 17-20 og ellers er det muligt at komme i Supertri's åbningstider, hvor det stadig er muligt at prøve tingene. 

Adressen

Supertri

Hestehavevej 22, Bygning 9

5856, Ryslinge

 

Vi sælger desuden meget mere end bare hometrainere og tilbehør til e-cykling. 

Vi sælger også en masse restitutionsudstyr fra Hyperice som al sammen er koblet op på en app, som kan måle hvad din krop har brug for. Fx så kan du koble din massagepistol op med Strava. Og afhængig af hvilken slags træning du har haft, så kommer app'en fra Hyperice med en anbefaling til de øvelser du skal lave og hvor på kroppen du skal bruge apparatet. Super smart. Desuden sælger vi også smartwatches fra Coros, som ikke er så kendt et brand. Men grunden til at vi sælger dem er, at de funktionsmæssigt kan det samme som de store kendte brands fra fx Garmin. Og så holder deres batteri i op til 4 uger med 4-5 aktiviteter om ugen. 

Vores søster-side Baresundhed.dk sælger en masse sunde kost produkter, som vi meget gerne vil anbefale. Vi har produkter fra Inzym, Puori og Nordic Protein, hvor de virkelig har fokus på at de er organiske og sunde.

Produkterne er sunde, effektive og fremstillet af råvarer af højeste kvalitet. 

Alle produkter indenfor kost og ernæring kan bestilles til afhentning i vores showroom.

Vi glæder os til at se jer hernede og vise alle vores produkter frem. 

Mvh. team Barecykling (og Baresundhed)

 

 

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering