Ny pulsmåler fra Cycplus

Vi har modtaget en hel stribe nye produkter fra Cycplus i denne uge, og jeg har i forbindelse med vores cykelløb i mandags med Bike Island Fyn og  Barecykling, lavet en test af deres H1 pulsmåler.

Pulsmåleren er en optisk pulsmåler til montering på armen. Den kan sidde både på overarmen og underarmen. Den er genopladelig via et USB-kabel, så du skal aldrig tænke på at skifte batteri. Efter ca. 2 timers brug var der fortsat 92% strøm tilbage, hvilket vil sige at en opladning burde holde til ca. 20 timers aktivitet.

Pulsmåler monteres nemt med velcroremmen og tilslutter uden problemer til vores Apple TV. Den kan tilkoble med både ANT+ og Bluetooth 4.0. Den holdt fint forbindelsen gennem hele cykelturen.

For at kontrollere nøjagtigheden af pulsmåleren, havde jeg samtidig mit Coros Pace på håndledet på den anden arm. Målingerne på de to pulsmåleren var fuldstændig identiske.

Der sidder en indikator på pulsmåleren, som blinker i forskellig farve alt efter hvor din puls ligger. Jo højere puls, jo mere rød bliver den. En sjov lille feature, men hvor anvendelig den er ved jeg ikke. Tænker det er de færreste som har tid til at kigge hvad farve ens pulsmåler lyser under en aktivitet :-)

Hvis man skal komme med et enkelt kritikpunkt, kunne remmen godt være af en bedre kvalitet. Bøjlerne på selve måleren giver dog mulighed for at man selv kan udskifte den med en anden rem.

Alt i alt får man virkelig meget valuta for pengene. Lige nu kan du købe pulsmåleren for 349 kr. hvilket er næsten halv pris af tilsvarende pulsmålere.

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering