Nordfyn Rundt 2019

Så kom turen til motionsløbet Nordfyn Rundt 2019, med start i Bogense.

Et super godt løb, som rummede distancerne 10, 32, 72 og 118 km - vi deltog på 72 km. 

Løbet startede og sluttede i Bogense og det var et godt setup -  der var styr på afhentning af løbsnummer (chips til hjelmen og rygnummer til at sætte fast på trøjen). Der var også mulighed for en kop kaffe og et rundstykke. Der var sågar mulighed for at tag lidt sødt med på turen - super start! 

Efter løbet var der suppe og mulighed for at købe lidt at drikke.

Løbet startede fælles og havde to motorcykler til at køre og hjælpe på vejen og de gjorde det vildt godt!  Udover dette så stod der frivillige rundt på ruten og hjalp de steder hvor vi mødte et kryds eller lign.

Samtidig var der skiltet super godt, så man var aldrig i tvivl og vi måtte faktisk ikke bremse op ret mange steder - super fedt!!

Starten af ruten indeholdt mange sving, hvilket gjorde starten ekstra hård, men vi var måske også ambitiøse ift. at prøve at sidde med de hurtigste :-)

Ruten: 

Det gik over stok og sten til at starte med og de første skulle selvfølgelig "speede op" ud af svingene - hvilket er fjollet da man så skal ligge og kæmpe nede bagved. Der er heldigvis altid nogle at cykle sammen med ift. det tempo man ønsker, så der er noget for en hver smag - det er jo trods alt barecykling :-)

Første udfordring og her hvor gruppe 1 blev splittet var Båring Bakke:

 

Det krævede sit at sidde med der og endnu værre, så var der ikke tid til pause bagefter :-)

Lidt senere kom der Mørkesgyden, godt nok kun på 2 % i snit og 1.6 km efter den kom Strandgyden:

 

Måske ikke de mest skræmmende stigende men længden og med Båring bakke i benene, så skal man ikke undervurdere dem...

Resten af turen gik for det meste lige ud og der var god mulighed for at få nogle rulleskift i gang, eller vi prøvede ihvertfald - det kræver lidt øvelse :-)

Super fedt løb - vi kommer igen næste år!

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering