Ud og cykel - Husk det er barecykling :-)

I dag søndag, typisk dansk vejr - det blæser lige lidt rigeligt og skiftende skydækkende...

Jeg var meget i tvivl om man skulle ud og cykle eller stå over... Heldigvis overvandt stædigheden og jeg kom afsted på cyklen. Jeg tror det er vigtigt, at man ikke altid vil det perfekte og den lange fede tur. I dag tog jeg en rundstrækning på 15 km 2 gange, ikke noget vildt, men betød at jeg alligevel fik rørt mig.

 

Fordelen ved de kortere ture er, at man kan presse sig selv lidt mere på bakkerne eller på stykkerne i modvind - sådan lidt interval-agtigt :-)

Det betyder, at pulsen kommer godt derop af og at man får trænet noget eksplosivitet - hvilket jo ofte ikke er det der præger vores hverdag!

Så med andre ord - selvom vejret og humøret ikke er til det, så prøv at kom ud alligevel. 

Vi kører fra Frederiksøen på torsdag kl 17 - håber vi ses!

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering