Tour Re Tour er et motionsløb med 3 ruter, 33, 63 og 134 km, som starter og slutter i Munkebo på Nordøstfyn. I år valgte vi at køre 63km, og det er den vi vil gennemgå ift. forskellige Strava segmenter længere nede. 

FAMLIETUREN – En hyggetur hvor der er guide med. Der er 2 depoter på den naturskønne tur. NYBRO FRUGT og senere er det MUNKEBO MICROBRYG.

63 Rute – Rigtigt motionscykelløb med en snert af gode bakker, fynsk natur og snoede veje og flotte udsigter. 1 stort depot kort før Kerteminde by. 

 134 Rute – For den lidt mere trænede cykelmotionist. Vi skal en tur ud i Østfynsk natur og finder gode udsigter, gode bakker. Vi vender ude ved FYNS HOVED. En udfordrende og smuk kystnær tur med gode højdemeter.  Barecykling kørte som nævnt 63 ruten i 2019 og således gik det: 

Der er næsten ingen højdemetre på ruten (99m), så den er flad og meget hurtig. Vær opmærksom inde i Kerteminde by med brosten og lyskryds. Det kan virkelig skabe forvirring og endnu værre - farlige situationer. Ellers er ruten godt skiltet og de Marshals der leder os rundt i landskabet, er meget erfarne og sørger for sikkerheden.  

Her er en video fra 2018 løbet: 

Har i lyst til at køre sammen med os til næste Tour Re Tour, så skriv til os herunder.