Stjernetramp danner rammen om årets første udendørs cykelløb i sæsonen. Løbet byder på fantastiske smukke ruter med en masse bakker og endnu bedre - højdemeter. Husk at kom tidligt, så du kan nå at få en god gang kaffe og et rundstykke. Og vær social sammen med alle de andre ryttere. 

Stjernetramp har start og mål i Brobyværk lige midt i Sydfyns smukke natur.

Adressen I skal køre til er Pontoppidansvej 9 5672 Broby.
55°13’49.37″N    10°15’3.88″Ø

Første start er typisk omkring kl. 9,00
DenStjerneKorte 10 km - for børn eller voksne der ikke har cyklet så meget, men gerne vil prøve at deltage i et motionscykelløb og køre både op og ned af  Bjerget.

DenStjerneLette 25 km - er for den let øvede, eller den øvede der har glemt at holde formen ved lige hen over vinteren. 198 højdemeter. Turen startes mod uret.

DenStjerneFede 61 km - er en fed tur i det smukke Sydfyn og ikke længere end alle motions cyklister kan deltage. Det er denne rute vi plejer art cykle for at komme ordentligt i gang med sæsonen og samtidig ikke køre flere kilometer end vi kan holde til.

DenStjerneLange 95 km630 højdemeter. Er formen god, så anbefaler vi at du minimum kører denne rute. Tjek ruten ud i linket.  

DenStjerneLede 120 km - 1100 højdemeter. Er du mod forventning i kanon form tidligt på sæsonen, så er det her de hårde kører. Så vælg denne rute med omhu. 

 

 

Højdeprofilen er lidt udfordrende, men tag det stille og roligt og så skal det nok gå.

Stjernetramp højdeprofil

Starten af ruten er relativt flad og du får tid til at få varmet benene op inden den første bakke kommer. 17 km inde i løbet kommer det første "bump":

Haastrup bjergvej Strava segment

Der kommer en del flere små bakker undervejs, men lidt over halvvejs (37 km inde) kommer der et længere stykke, som kan være hårdt, hvis der bliver kørt til og alle er ved at være trætte:

Falslesvej - Møllergyden Strava segment

Sidst på ruten kommer der endelig en god nedkørsel for dem som elsker det. Har du teknikken og selvtilliden i orden, så er det her du kan rykke fra de andre inden opløbet. 

Bjerget downhill strabasegment

Held os lykke med turen og hav en god sæsonstart. 

Har i lyst til at køre med os, så kan i skrive til os herunder inden løbet.