Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt er et cykelløb for hele familien og køres fra Bogense centrum. Der er distancer så alle kan være med. Der serveres morgenmad m. hjemmebagte boller, ost, marmelade, kaffe og the. Efter at være kommet i mål, vil der være en dejlig varm portion suppe.  Der er depoter på 72 km og 118 km ruterne: chokolade, bananer, energidrik og vand og på de to længste ruter kører der marshalls med, som passer godt på os undervejs. Der er gode parkeringsforhold tæt ved startlinien, så det er bare med at komme afsted. 

Distancer og starttider
118 km starter kl. 09.00 
72 km starter kl. 09.30
32 km starter kl. 09.45
10 km starter kl. 10.00

Hvert år kører vi ruten på 72 km, da løbet ligger i april og formen næsten aldrig er til et løb på over 100 km. Herunder kan du se 72 km ruten:

 Højdeprofilen er meget overskuelig (366m):

Nordfyn rundt 72 km højdeprofil

Der er kun bakker på midten af ruten, som man skal være opmærksom på og de kommer lige efter Brenderup, som ligger ca. 25 km inde i løbet. 

Vi starter med Baaring bakke: 1,04 km - 51 hm - og næsten 6% stiger den i snit. 

Baaring bakke segment barecykling

Du skal dog ikke køre dig helt ud på bakken, for en kilometer efter starter det igen med tre små bakker, hvor du kører lidt intervaller for så at slutte af med en sidste bakke inden du er i Baaring by og resten af vejen er nogenlunde flad. 

Strandgyden segment nordfyn rundt barecykling

Læg dig ned i styret og giv den gas resten af vejen og husk at tage dine føringer, så går resten som en leg. Har i lyst til at køre med os, så kan i altid skrive til os herunder. 

Vi har desuden skrevet lidt om løbet her på vores blog og kan på det kraftigste anbefale løbet. Det er virkelig et godt løb, selvom det ikke er blandt de største løb på Fyn.