Denne tur går nordpå fra Langeskov til Munkobo og hernæst til Fyns hoved for så at komme tilbage til Kerteminde og hjem igen. 

Ruten er 75,46 km og har 320 hm, så der komme alligevel lidt "bump" på vejen. 

Det anbefales at køre denne rute hvis vinden er i vest, hvilket den oftest er i Danmark. 

Fra Langeskov er der rimelig fladt op mod Munkebo, men når vi kommer til Munkebo, så skal du selvfølgelig prøve dig selv af på Munkebok-bakken:

Munkebo-bakken

Herefter går det nordpå mod Fyns Hoved og den smukke natur der er i det område. Det er et must, hvis du er på nordfyn og skal ud og cykle. Det er et område som både har naturen på sin side, men også har masser af små bakker, hvor du kan teste dig selv. Blandt andet Måle bakke, som er lidt af en kendis i området:

Måle bakke

Herefter kan det være en god ide, at fylde depoterne op ved Måle bageren, som er en meget hyggelig oplevelse med sofaer i haven og brød i verdensklasse. Absolut et stop værd. Du finder bageren lige efter nedkørslen fra Måle bakke, så husk at tage farten af lige efter svinget. 

Måle bageren

Hernæst går det sydpå og ned igennem Kerteminde centrum, hvor du skal være obs på brostensstykket ved havnen. Her er der tit meget glat pga. grus ovenpå brostene. Husk på det og ellers nyd den gamle havneby, som altid tager sig bedst ud fra en cykel. 

Til sidst er der ca. 8 km flad kørsel hjem mod Langeskov og det er her, hvis du har noget i benene, at du virkelig kan køre tempokørsel og give den gas igennem de små byer. 

Herunder kan du se Søren's tur og her kan du også hente ruten ned. Vi håber du får en god tur!