Sæsonen lakker så småt mod enden... Ihvertfald for flere af os bekvemlighedsøgende motionister :-)

Hvad gør vi så, BareCyklings motto er jo - Cykling hele året... Det kan vi løse ved at vi fortsætter træningen, men flytter den indenfor på vores hometrainere!

Det betyder, at vi cykler sammen hver tirsdag og torsdag aften!

Tirsdag kører vi et ræs (eller i Zwift terminologi - Event) i DCU regi sammen med eCykle Klub Danmark kl. 19:15. Der er derfor mulighed for at køre sammen som hold med Barecyklings e-hold i ZwiftPower mod alle andre ryttere i Danmark. Er du endnu ikke medlem af vores e-hold, så ansøg her.

Torsdag kører vi et "social ride". Det vil minde meget om det vi gør på nuværende tidspunkt  udenfor om torsdagen - God motion og hyggeligt samvær. Vi tænker at lave det som et såkaldt "MEETUP", hvor vi skal invitere jer fra gang til gang. Så derfor skal vi følge hinanden inde i Zwift Companion app'en før at det kan lade sig gøre. Vi skriver ud 24 timer før løbsstart på vores facebook-gruppe, så i har mulighed for at melde jer til. Tilmelding vil fremover skulle ske via vores nye samarbejdspartners app JustGO Cycling: 

Download til Android

Download her til iOS 

Vi lægger op til at vi benytter os af app'en Discord - Discord er en måde, at kommunikere på under et løb på Zwift. Det er en app og hvis i tilføjer vores kanal via dette link, så kan man snakke sammen via f.eks. sin mobil, tablet eller computer. Det er ikke en nødvendighed, men det jo meget hyggeligt og bestemt muligt, når vi ikke kører max gas. 

Så hvis I er klar, så starter vi med fællestræning 2 gange om ugen (husk man deltager som man kan).

Vi starter efter Alpetramp, som ligesom markere sæsonafslutningen og det er d. 6 okt!

Husk vi vil meget gerne hjælpe med spørgsmål omkring Zwift eller hometrainer eller hvad ved vi :-)