Vintercup - eCykling med Bar(e)Cykling :-)

På grund af for få tilmeldinger er eventet desværre aflyst!

Så er sæsonen så småt på vej på hæld og det regner og blæser mere og mere...

Vi kunne bryde grædende sammen og sælge cyklen, men i BareCykling prøver vi noget andet!

I dag lancerer vi en løbsserie til eCykling... En serie på 10 løb (10 lørdage) henover vinteren, som foregår via Zwift og en hometrainer (Hvad er en hometrainer - klik her).

I alt sin enkelthed så har vi lavet en Vintercup med 10 løb, ud af de 10 løb tæller de 6 bedste med ift. det samlede resultat - på den måde er der lidt fleksibilitet.

Vi vil rigtig gerne tage noget af fællesskabet fra sommerens fællesture med ind i eCykling og hele den digitale verden. Derfor kræver det at man møder op mindst 3 gange fysisk og deltager i et løb - det håber vi I er med på, således vi også kan pleje det sociale lidt :-)

1 løb er d. 12 okt og det afholdes på cykelbanen i Odense i samarbejde med Alex Rasmussen - Alex vil være til rådighed ift. spørgsmål og Zwift, men også Wahoo, som er en af dem der producerer disse hometrainere.

De 9 næste løb afholdes på Kammerateriet i Svendborg. De er så søde at stå klar med morgenmad til os og så håber vi, at I er med på at blive bagefter til en kop kaffe eller en kold øl :-)

I kan læse meget mere om løbet her

Selve løbet kommer til at koste 500 kr i forsalg og dækker de 10 løb med morgenmad og kaffe, så sørger vi for en masse stemning og mon ikke der bliver en konkurrence eller to undervejs!

Køb jeres billet her

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering