Vi er blevet e-mærket!

I løbet af den seneste tid, har vi været igennem en længere proces i samarbejde med e-mærket ift. at blive certificeret med e-mærket, så du som forbruger er sikret, at vi lever op til alle gældende regler indenfor nethandel i Danmark. 

E-mærket har fokus på at hjælpe dig som forbruger med: 

PEJLEMÆRKET

Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. De har tjekket virksomheden og laver løbende kontrol for at sikre dig.

SIKRER DIN HANDEL

e-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops - og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare.

GRATIS SAGSBEHANDLING

e-mærkets jurister er eksperter inden for forbruger-rettigheder, regler og lovgivning på e-handelsområdet, og sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i klagesager.

BEKÆMPER FUP

e-mærket bekæmper fup og svindel på nettet. De tager kampen op mod fupbutikkerne, der truer den trygge og tillidsfulde e-handel. Du kan se alle deres retningslinier her

 Har du juridiske spørgsmål til e-mærket, kan du kontakte dem på: 

44 85 85 90

I forbindelse med at Barecykling blev certificeret var vi i en længere dialog med dem efter de havde gennemgået vores hjemmeside. De havde blandt andet kigget på selve købsflowet og vores handelsbetingelser. Begge havde de nogle småting til, hvilket var forventet, da vi trods alt kun er en lille iværksættervirksomhed og ikke har en force inden for det juridiske. Desto mere gav det også mening netop at få e-mærket til at kigge vores hjemmeside igennem, fordi vi ikke er interesseret i at vores kunder skal få en dårlig oplevelse ved at handle hos os. Det gavner specielt ikke jer (vores kunder), men heller ikke os. I skulle jo meget gerne få en god oplevelse, så i kommer tilbage og handler og har lyst til at anbefale os til familie, venner og bekendte. 

Det er ikke gratis for os at have e-mærket. Det er rent faktisk semidyrt på trods af at e-mærket er en "non-profit organisation", men vi har følt at det er investeringen værd for at sikre alle ovenstående argumenter. Vi håber derfor at i forbliver tilfredse med vores service. Har i input til nogle ting/features, som vi skal ændre, så er i altid velkommen til at skrive til os. Vi lytter og vil gøre alt for at vores hjemmeside er "top of the class". I kan skrive til os på mail til info@barecykling.dk.

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering