Nyt udstyr :-)

Så kom den nye hometrainer endelig! 

Vi er jo glade motionister i BareCykling, men har ikke tidligere haft så godt udstyr og nu går vi jo snart i gang med Vintercuppen... Så det var på tid med lidt nyt til cyklen :-)

Det setup som vi har investeret i, er følgende:

Wahoo Kickr (En Kickr Core ville dække behovet for de fleste)

Wahoo Headwind (denne blæser virker dyr, men har forskellige særlige egenskaber, f.eks. er den kompatible med din pulsmåler (ant+) og blæser efter hvor meget du arbejder, men en par blæsere ville også kunne bruges - der kommer en anmeldelse af denne senere)

Wahoo trainer måtte - (en ekstra tyk måtte, som isolerer ekstra godt hvis man bor i lejlighed. Den er stor og lækker og sikre at man ikke sveder på gulvet)

Wahoo Pulsmåler - pulsmåleren er ret vigtigt, til at holde styr på hvor meget man belaster kroppen, men også ift. til se om sin træning er hensigtsmæssig.

 

 

 

Således kunne man så gå igang med at sætte det op. Det hele køre meget nemt og er nærmest plug'n'play. Det anbefales dog, at man kører en 10 min stille og rolig, som minimum inden man laver en spindown.

Hvad hulen er en spindown ? 

Det er en måde, at kalibrere hometraineren og sikre at den viser præcist. Dette kan gøres via Wahoo's egen app eller via Zwift. Det anbefales faktisk at man gør dette efter en 3-4 ugers tid - alt afhængig af hvor meget man har fået cyklet.

Selve "parringen" af ens sensorer, hometraineren, og f.eks. en iPad går meget smertefrit. Det hele kan kører via bluethooth og hvis man ellers har aktiveret bluetoothen, så popper det faktisk selv op inde i app'en. Fra ipad'en streamer jeg det så op på tv'et via et gammel apple tv.
(Vær opmærksom på at kører man Zwift via app på et nyt apple tv, så er der ikke nok ledige bluetooth kanaler og derfor skal man have en ant+ forbindelse - dette vil snarest findes i webshoppen)

Sådan her endte det med at se ud og ja hvor er blæseren ? 

Ja den var lige i på trapperne, så den må jeg lige vente lidt på, men glæder mig til den kommer!

 

2 kommentarer

God pointe!
Kan man dog ikke bare gøre det via Zwift eller hvad ?

De bedste hilsner Jens Erik

Jens Erik 17 oktober, 2019

Det ser godt ud, husk lige at der godt kan være nogle problemer med spindown hvis i har startet zwifts, så gør det i wahoo appen inden i starter zwifts.

Nels 17 oktober, 2019

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering