NYHED! Nye produkter fra Wahoo til udendørssæsonen

Selvom vi er midt i en svær tid, hvor corona-virussen har gjort sit til at holde os væk fra hinanden og forhindre os i at komme igang med at cykle rigtigt udenfor, så er Wahoo kommet med en ny række produkter, som er ret spændende og som du kan bruge, når du engang kommer ud og cykler ude i den friske natur igen. 

Wahoo har opdateret deres Bolt cykelcomputer til en såkaldt Wahoo Bolt Stealth Edition (mat sort). Desuden kommer deres Roam nu i en bundle udgave, som ikke tidligere har været mulig. Ders plusmålere Tickr X og Tickr er også kommet i en generation 2. Herunder vil vi gennemgå de enkelte opdateringer, så du får et overblik over hvad de kan. 

Wahoo Bolt Stealth Edition

Denne cykelcomputer kommer i en mat sort udgave og giver et fedt udtryk ift. tidligere modeller tilbage fra 2017. Hardwaren er den samme som i tidligere udgaver, men det er i softwaren at revolutionen ligger. Den kommer nu med:

  • Ant+ radar
  • Workout sync
  • ANGi crash sensor
  • Ant+ lev (ebike) - har du en ebike, så kan du nu få alle muligheder for at se hvordan det går, når du kører "opad", batteritid og en masse mere. 

Prisen har også fået et lille hak ned ift. tidligere. Så det virker som en udemærket opdatering. 

Wahoo ELEMNT BOLT Stealth Bundle-w/TICKR Gen 2 and RPM Combo

Den nye Bolt Stealth edition kommer nu også i en pakkeløsning sammen med Tickr gen 2 og en kadencemåler. Det nye i den pakke er selvfølgelig cykelcomputeren, men nu også med en opdateret Tickr gen 2. Kadencemåleren er den samme som hidtil. 

Wahoo ELEMNT ROAM Bundle - TICKR Gen 2 and RPM Combo

Indtil nu har det ikke været muligt at købe en Roam bundle pakke. Men det er nu kommet. Cykelcomputeren er den samme samt kadencemåleren, men det er pulsmåleren der er kommet i en opdateret udgave. 

Wahoo har derfor haft fokus på at få opdateret deres cykelcomputer og gøre deres pakkeløsninger lettere tilgængelige for jer. Vi håber i synes det virker interessant. OG husk på at en Wahoo cykelcomputer er lige så god som dem vi kender fra Garmin, men de er bare billigere, holder bedre strøm og så kommer der en fantastisk support med fra Wahoo's support team, hvis uheldet skulle være ude med dine nyindkøbte produkter. 

 

 

 

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering