Gratis fællestræning! Nu på Zwift :-)

BareCyklings motto er: "Cykling hele året" og hvordan løser vi så det ?

Det gør vi ved at flytte træningen indendørs på vores hometrainere!

Det betyder, at vi cykler sammen hver tirsdag og torsdag kl ca. 20:00 

Om tirsdagen vælge vi et race på Zwift, vi skriver ud hvilket ræs og så skal I selv  tilmelde jer. Tirsdagsløbet giver mulighed for lidt mere fart, hvis det er det man ønsker og ellers så cykler man i det tempo man ønsker. Læs mere om vores tirsdag løb på facebook begivenheden

Torsdag kører vi så et "social ride" kun for BareCyklings ryttere. Det vil minde meget om det vi gjorde om torsdagen - God motion og hyggeligt samvær.

Vi lave det som et såkaldt "MEETUP", hvor vi skal invitere jer fra gang til gang. Så derfor skal vi følge hinanden inde i Zwift Companion app'en før at det kan lade sig gøre. Vi skriver ud hver onsdag på vores facebook-gruppe, hvem der skal med, så i har mulighed for at melde jer til. 

Vi lægger op til at vi benytter os af Discord - Discord er en måde, at kommunikerer på under et løb på zwift. Det er en app og hvis i tilføjer vores kanal via dette link, så kan man snakke sammen via f.eks. sin mobil, tablet eller computer. Det er ikke en nødvendighed, men det jo meget hyggeligt og bestemt muligt, når vi ikke kører max gas. 

Vi starter i næste uge, uge 43!

Så hvis I er klar, så starter vi med fællestræning 2 gange om ugen (husk man deltager som man kan) og tirsdag er der ræs og torsdag er der socialt hyggeræs :)

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering