Fællestræningen fortsætter året rundt, men...

Sæsonen lakker så småt mod ende... Ihvertfald for flere af os bekvemlighedsøgende motionister :-)

Hvad gør vi så, BareCyklings motto er jo - Cykling hele året... Det kan vi løse ved at vi fortsætter træningen, men flytter den indenfor på vores hometrainere!

Det betyder, at vi cykler sammen hver tirsdag og torsdag kl 20! 

Om tirsdagen ville vi så vælge et race på Zwift, som i selv skal tilmelde jer, og så kører vi sammen med en masse andre ryttere. 

Torsdag kører vi så et "social ride" kun for Barecyklings ryttere. Det vil minde meget om det vi gør på nuværende tidspunkt om torsdagen - God motion og hyggeligt samvær. Vi tænker at lave det som et såkaldt "MEETUP", hvor vi skal invitere jer fra gang til gang. Så derfor skal vi følge hinanden inde i Zwift Companion app'en før at det kan lade sig gøre. Vi skriver ud hver onsdag på vores facebook-gruppe, hvem der skal med, så i har mulighed for at melde jer til. 

Vi lægger op til at vi benytter os af Discord - Discord er en måde, at kommunikerer på under et løb på zwift. Det er en app og hvis i tilføjer vores kanal via dette link, så kan man snakke sammen via f.eks. sin mobil, tablet eller computer. Det er ikke en nødvendighed, men det jo meget hyggeligt og bestemt muligt, når vi ikke kører max gas. 

Så hvis I er klar, så starter vi med fællestræning 2 gange om ugen (husk man deltager som man kan) og tirsdag er der ræs og torsdag er der socialt hyggeræs :)

Vi starter efter Alpetramp, som ligesom markere sæsonafslutningen og det er d. 6 okt!

Hver tirsdag kl 20 - Ræs

Hver torsdag kl 20 - Hygge og go' motion

Husk vi vil meget gerne hjælpe med spørgsmål omkring Zwift eller hometrainer eller hvad ved vi :-)

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering