Bliv partner hos Barecykling

Vi har over det seneste stykke tid arbejdet på, at kunne tilbyde vores produkter til en specialpris til vores kommende partnere her hos Barecykling.

Vores samarbejdspartnere er gået med til, at vi sætter prisen ned på de produkter, som vi mener er relevante henover sæsonen. Det være sig både produkter til e-cykling eller til landevejen. 

Konceptet er ganske gratis for cykelklubber, foreninger eller virksomheder. Så det er næsten tosset ikke at få jer med i vores partnerordning. 

Men hvordan fungerer det? 

Det er meget let - I udfylder blot jeres informationer i formularen nederst på denne side og skrive 'partnertilbud' øverst i beskeden og udfylder hvor I kommer fra osv. så får vi jer oprettet i vores system. Herefter får I en side på Barecykling.dk/xxx, hvor der vil være en adgangskode, som spærrer for indholdet. Den adgangskode får en admin ved jer selvfølgelig tilsendt, som I så kan dele med jeres medlemmer/ansatte. Så kan de selv tilgå siden og vælge de produkter, som de er interesserede i.
I skal være opmærksomme på at vi forbeholder os retten til altid at ændre i jeres udvalg af partnertilbud samt priser på disse. 

Lige pt. har vi et fokus på udstyr til e-cykling, da det er i sæson netop nu.

Så skynd jer at få jer tilmeldt. 

 

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering