Barecykling i samarbejde med JustGO Cycling

I den seneste tid har vi arbejdet på at finde en partner, som har de samme drømme og visioner som os selv - nemlig at udbrede cykling endnu mere i Danmark. Også om vinteren, hvor kulde og blæst ikke trækker mange ud på den gamle jernhest. 

Vi har været så heldige, at vi kom i dialog med JustGO Cycling, som efter et par møder så ud til at ville det samme som os uden at der var en interessekonflikt, men tværtimod kan vi komplimentere hinanden. 

JustGO Cycling er fremtidens cykel-fællesskab for cykelmotionister. De gør det enkelt, fleksibelt og hurtigt for dig at cykle en tur med ligesindede på de danske landeveje. Download deres app til både iOS og Android og du er allerede tættere på at finde nogle at cykle med på dit eget niveau - i dit lokalområde. 

Men JustGO Cycling havde også en udfordring med at holde folk kørende i vintersæsonen, præcis som alle os andre, og der kom vi ind i billedet. Vi har siden vintersæsonens start arrangeret digitale fællestræninger i Zwift og forsøgt at udbrede kendskabet til e-cykling for den almindelige motionist. E-cykling er virkelig en sport i vækst - specielt for eliten. Men den har kæmpe potentiale for alle cykel-motionister i Danmark (bredden) og det eneste de mangler er en hometrainer for at komme i gang. Resten af udstyret har de fleste (cykel, pulsur og en computer).

Vi tror, der er en barriere for at komme i gang, som er svær at slippe udenom. Det virker dyrt, indviklet og kun noget som de unge kan finde ud af.

Men det passer ikke...

Alle kan finde ud af det og hvis ikke... Jamen så kan vi hjælpe alle med at komme i gang. I kan altid tage kontakt til os, hvis det kan klares over mail eller også kan vi komme ud til jer og hjælpe med opsætningen. For kommer I først igang, så er vi helt sikre på, at I ikke vil fortryde det og vil få en masse gode timer ud af det om vinteren samtidig med i får nye bekendtskaber på samme niveau, som jer selv. 

Samarbejdet har sikret at alle JustGO Cyclings medlemmer nu lettere kan komme i gang med at e-cykle om vinteren og dermed får I også flere med til vores træningsaftener. For alle som cykler med Barecykling betyder det, at der vil komme langt flere med til vores træningsaftener fremadrettet. En win-win for begge partere. 

Rent praktisk betyder det, at vi ændre lidt i logistikken ift. at tilmelde sig vores træningsaftener. Hvor det før foregik på Facebook, så skal ALLE nu ind og tilmelde sig den enkelte træning i JustGO Cycling app'en. Du skal derfor se at få hentet deres app, så vi stadig kan mødes og træne sammen. 

Download JustGO Cyclings app:  

JustGO Cycling til iOS.

JustGO Cycling til Android

Du kan læse meget mere om JustGO Cycling og deres fællesskab her

Guide - sådan tilmelder du dig en træning på Zwift via JustGO Cyclings app: 

1. Download JustGO Cyclings app i linket herover

2. Opret en profil (Det er gratis frem til august 2020). Herefter kommer det til at koste 20,- om måneden

3. Husk at få kigget på dine cykelpræferencer, så du sikrer at du modtager invitationer til at e-cykle via Zwift. Gå ind under 'Mødesteder' og tilføj 'e-cykling via Zwift' ved at søge efter det. 

Hernæst kan du bare gå ind under Ture løbende og tilmelde dig de ture, du gerne vil køre. Så er vi klar til at køre i Zwift! Sammen med alle JustGO Cyclings medlemmer er vi sikret, at der altid vil komme mange til træning, så vi får endnu mere ud af alle vores træningstimer. 

Og hey - tjek lige vores seneste video ud på Youtube - her fortæller Skotte lidt om hvad Zwift er. Giv den et like derinde, hvis vi skal poste endnu flere videoer i fremtiden om Zwift og alt hvad der rører sig derinde.  

Tilføj kommentar

All kommentarer bliver gennemlæst før publicering